De Windkanter is verhuisd

07 september 2020
De locatie waar onze school 3 jaar geleden is opgestart werd aan alle kanten te krap en daarom waren we al langere tijd op zoek naar een plek waar we konden groeien.

Ons nieuwe schoolgebouw is een modern, gemeentelijk monument en is in 1967 voor twee scholen gebouwd. Op dit moment delen we het schoolgebouw met de leerlingen van OBS De Dubbeldekker. De Windkanter heeft het linkerdeel van het gebouw betrokken, de 4 groepen van De Dubbeldekker (met ca. 100 leerlingen) blijven in het rechterdeel. Beide scholen hebben een eigen ingang en trappenhuis en kunnen daardoor de eigen identiteit en sfeer behouden.

De afgelopen periode heeft Stip Openbaar Basisonderwijs Hilversum ook contact gezocht met Bink Kinderopvang en hen, na toestemming van de gemeente, aangeboden om ook de Vrije Peuterspeelzaal Zonnestraaltje mee te verhuizen naar de nieuwe locatie. Daarmee hopen we op termijn, zoals de bedoeling was bij het opzetten van de school, met De Windkanter te kunnen uitgroeien tot een integraal kindcentrum, met een peuterklas, vrijeschool en buitenschoolse opvang in één gebouw. We houden jullie in de komende maanden zo veel mogelijk op de hoogte van de verhuizing! Ons nieuwe adres is: Oude Amersfoortseweg 196 in Hilversum.
Media
  • WhatsApp Image 2020-08-21 at 18.34.05

Samenwerkende partijen